Česta pitanja

Od kojeg su materijala izrađeni proizvodi za jednokratnu upotrebu?

Eco Comfort proizvodi proizvedeni su od prirodnih pamučnih vlakana ili mekanog polipropilena te su u potpunosti reciklirajući ili biorazgradivi. Materijali korišteni za proizvodnju su isključivo europskog porijekla.

Da li su proizvodi za jednokratnu upotrebu mekani poput pamučnih?

Da. Svi su proizvodi Eco Comfort iznimno mekani na dodir, lijepi i profinjeni na izgled. Nude visoki stupanj udobnosti radi svoje mekoće i prozračnosti.

Koliko traju proizvodi Eco Comfort?

Naši su proizvodi postojani i vrlo izdržljivi.
Plahte, jastučnice i navlake za poplune traju do 2 tjedna. Ručnici traju do 1 tjedna. Navlake za madrace: nepropusna zaštitna navlaka 45g traje preko mjesec dana, dok vodonepropusna navlaka Durable traje do godinu dana. Popluni, jastuci i protuklizni tepisi traju cijele sezone i više (perivi na 30).

Da li se proizvodi Eco Comfort mogu prati?

Jedini proizvodi iz našeg asortimana koji se mogu oprati na 30 stupnjeva su jastuci, protuklizni tepisi i popluni. Ostali proizvodi se ne peru, već odlažu u reciklažni ili biorazgradivi otpad.

Da li su proizvodi za jednokratnu upotrebu sigurni za zdravlje?

Naši proizvodi su svi antialergijski i antibakterijski, prozračni su i ne stvaraju osjećaj topline. Proizvodi dolaze u zapakiranim setovima radi dodatne higijene prilikom rukovanja ili skladištenja. Svi su proizvodi Eco Comfort asortimana zdravstveno certificirani.

Da li su jastuci, navlake za madrace i navlake za jastuke od nezapaljivog materijala?

Da, materijal koji se koristi za izradu ovih proizvoda certificiran je Klasom 1 europskog Zakona o zaštiti od požara UNI 9177:2008.

Da li navlake za madrace stvaraju buku kad se spava na njima?

Navlake za madrace ne stvaraju nikakvu buku prilikom prirodnih pokreta tijela tokom spavanja. Kutevi s gumicama omogućuju da se navlake jednostavno postave na krevet te da ne stvaraju nabore.

Koliko vremena je potrebno od narudžbe do dostave robe?

Isporuka od primitka uplate je do 7 radnih dana. Za veće količine, proizvode na upit, artikle po mjeri ili s istiskanim logom vremena isporuke mogu biti i do mjesec dana.

Da li su predviđeni popusti na količinu?

Odobravamo sljedeće popuste: 2% za iznose od 1.500 do 4.000 kn; 4% za iznose od 4.001 do 7.500 kn; 6% za iznose od 7.501 do 15.000 kn. Za veće količine kontaktirajte nas na info@ecocomfort.hr.

Da li je moguće naručiti posteljinu, navlake za madrace i ručnike po mjeri?

Jastučnice, plahte, navlake za madrace i ručnike možemo izraditi u željenim dimenzijama ako se radi o većim količinama. Pošaljite nam upit na info@ecocomfort.hr.

Da li je moguće brendirati posteljinu i ručnike?

Moguće je izraditi personalizirani logo na plahtama, jastučnicama, ručnicima i navlakama za poplune kod većih naručenih količina. Pošaljite nam upit na info@ecocomfort.hr.