Prednosti

Prednosti korištenja jednokratne posteljine

Preobrazba room-settinga

Visokokvalitetni proizvodi koji omogućuju uštedu vremena, novca i prostora?
Nije san već stvarnost na dohvat ruke. Nakon što isprobate kvalitetu, praktičnost i pristupačnost jednokratne posteljine i ostalih proizvoda Eco Comfort asortimana, više nećete moći bez njih.

Testirajte kvalitetu uživo, otkrijte našu ponudu.

Postoji bar 7 dobrih razloga zašto biste isprobali Eco Comfort proizvode

Zaštita i očuvanje madraca

Usporavaju trošenje madraca i nastanak mrlja

Eco Comfort navlake za madrace produžuju vijek trajanja vaših madraca. U našoj ponudi možete birati između dvije vrste potpune nepropusnosti a sve kako biste spriječili da razne tekućine ili druge nečistoće prodru do vaših madraca.

Smanjenje troškova

Ali ne i kvalitete

Asortiman jednokratnih proizvoda omogućuje znatno brži postupak room-settinga, više slobodnog prostora za skladištenje a naročito smanjenje troškova praonice. Riješite se mašina za pranje rublja, deterdženata i glačanja i pritom zadržite maksimalnu higijenu i udobnost za vaše goste.

Ušteda vremena

Praktično i jednostavno

Praktična, lagana i jednostavna za postavljanje, Eco Comfort posteljina uvelike olakšava održavanje vašeg smještajnog objekta. Laganija od pamuka, smanjuje težinu rublja koje se prenosi iz praonice u sobu te vrijeme room-settinga. Nakon uporabe posteljina se jednostavno odlaže u kantu za smeće.

Očuvanje zdravlja

Higijena i komfor

Svi su proizvodi Eco Comfort asortimana zdravstveno certificirani. Priuštite svojim gostima udoban i siguran boravak birajući hipoalergijsku, antibakterijsku i prozračnu posteljinu koja nudi veću svježinu i bolje higijenske standarde od pamučne.

Olakšava posao personala

Relocirajte radnu snagu

Manja težina za prenošenje, manji prostor za skladištenje potrebnih predmeta, bez potrebe nošenja vreća s prljavom pamučnom posteljinom, pranja i glačanja. Za ušteđeno vrijeme možete koristiti ljudske resurse za obavljanje drugih poslova.

Reciklirajući i biorazgradivi proizvodi

Prijatelji okoliša

Proizvedeni od prirodnih pamučnih vlakana ili mekanog polipropilena svi su proizvodi iz našeg asortimana u potpunosti reciklirajući ili biorazgradivi. Materijali korišteni za proizvodnju su isključivo europskog porijekla.

EU certifikati nezapaljivosti

Jamstvo kvalitete za vaš objekt

Osim što su proizvodi za jednokratnu upotrebu izrađeni od najkvalitetnijih materijala, neki od njih, poput navlaka za madrace i jastuka, sadrže protupožarna svojstva. Tkanina koja se koristi za ove proizvode certificirana je Klasom 1 europskog Zakona o zaštiti od požara UNI 9177:2008.

Zašto zamijeniti stare pamučne štep deke?

Volumen

Navlake za madrace Eco Comfort zahtjevaju znatno manji prostor skladištenja od tradicionalne posteljine. Paket od 10 jednokratnih navlaka četiri je puta manji i laganiji od hrpe 10 pamučnih štep deka.

Praktičnost

Jednokratne navlake za madrace prava su novina u poslovima room-settinga. Kad se navlake isprljaju nije ih potrebno oprati i osušiti već ih jednostavno odložite u plastični otpad. Vrijeme je da zaboravite na povlaćenje glomaznih kolica i nošenje teških vreća prljave posteljine.

Troškovi

Jedan paket jednokratnih navlaka za madrace dovoljan je za room-setting cijelog kata objekta. Rješavanjem ovisnosti o praonici snižavaju se troškovi vezani za pranje, glačanje i pospremanje posteljine što pridonosi velikoj uštedi novca i vremena.

Vodonepropusnost

Konkurentna cijena naših vodonepropusnih navlaka za madrace omogućit će vam da na odgovarajući način zaštitite madrace vašeg objekta štiteći ih od mrlja i habanja. Eco Comfort jednokratne navlake za madrace produžit će životni vijek vaših madraca najmanje 3 puta.