Proizvodi

Jednokratna posteljina, ručnici i stolni program

U našem proizvodnom asortimanu možete pronaći kompletnu liniju proizvoda za vaše smještajne objekte, restorane ili zdravstvene ustanove.

Eco Comfort proizvodi nude cijeli niz različitih tekstura, cijena, funkcionalnosti i karakteristika, zadržavajući svoje ključne prednosti: maksimalnu udobnost za goste, praktičnost i jednostavnost korištenja za osoblje te konkretnu uštedu novca. Idealni su za privatni smještaj, hotele, kuće za odmor, B&B, agroturizme, kampove s mobilnim kućicama, chartere, bolnice i domove umirovljenika.

Priuštite svojim gostima novu i svježu posteljinu koja će biti samo njihova.

Navlake za madrace

Kvalitetne, udobne i sigurne za potpunu zaštitu i očuvanje vaših madraca: zaštitne navlake od nezapaljivog i nepropusnog materijala.

Plahte i jastučnice

Iznimno čvrsta i mekana jednokratna posteljina proizvedena od prirodne tkanine otporne na trganje. Trajanje do 2 tjedna. Bio linija 100% ekološka.

Jastučnice i runneri u boji

Posteljina proizvedena od pamučnih vlakana u opuštajućim bojama. Mekane i izdržljive jastučnice zajedno s runnerima potpuno su biorazgradive.

Navlake za poplune

Prozračne, udobne i mekane na dodir, naše navlake omogućuju brzu i jednostavnu uporabu zahvaljujući bočnim otvorima.

Popluni

Idealni za prijelazna razdoblja naši popluni su proizvedeni od polipropilena i ispunjeni poliesterskim vlaknima. Mekani, topli i prozračni.

Jastuci

Jastuci Ignis proizvedeni su od nezapaljivih mikrovlakana i ispunjeni poliesterom te jamče iznimnu udobnost i kvalitetu sna. Perivi na 30°.

Ručnici

Iznimno mekani, ugodni i čvrsti ručnici Eco Comfort proizvedeni su od prirodnih biorazgradivih vlakana. Dostupni u raznim dimenzijama.

Protuklizni tepisi

Protuklizni polipropilenski tepisi za spavaću sobu i kupaonicu, perivi na 30°. Traju preko 90 dana.

Stolni program

Stolnjaci, salvete i stolne trake za jednokratnu upotrebu, izrađeni su od pamučnih vlakana što ih čini izuzetno mekim na dodir ali i otpornim na upijanje tekućine.