O nama

Novootvorena smo tvrtka sa sjedištem u Bujama koja donosi na hrvatsko tržište inovativnu liniju proizvoda posvećenu svima onima koji se bave ponudom smještaja. Posebnost naših proizvoda je u tome što su namijenjeni isključivo jednokratnoj upotrebi, te se nakon korištenja jednostavno odlažu u reciklažni otpad.

Kao bivši djelatnici u turizmu i sadašnji iznajmljivači prepoznali smo proizvod koji nas rješava ovisnosti od praonice, visokih izdataka pranja, glačanja i pospremanja posteljine, kao i trajnog oštećenja materijala.

Ova inovativna paleta proizvoda pruža blagodati kroz udobnost, higijenu, uštedu vremena i očuvanje okoliša.

Stoga i naše ime Eco Comfort proizlazi iz sljedećeg spoja riječi:

Eco kao ekološki (eko) prihvatljiv proizvod, reciklirajući ili biorazgradiv, te Comfort koji u prijevodu znači udobnost, komfor.

Naš temeljni cilj i svrha je stvoriti zadovoljstvo naših klijenata uz dugoročnu brigu o razvoju kvalitete proizvoda, dostupnosti artikala, brzini usluge i očuvanju životne sredine.

Novi pristup u potpunosti „Made in Italy“

Naši su proizvodi 100% proizvedeni u Italiji, od faze projektiranja, izbora i testiranja materijala isključivo europskog porijekla, do same izrade koja se odvija u proizvodnim pogonima koji obrađuju polipropilen i razvijaju različite linije na temelju težine i sastava. Velika je pažnja posvećena kontinuiranom istraživanju u svrhu pronalaženja novih rješenja i materijala.

Faktor sigurnosti nam je od primarne važnosti zbog čega su naši proizvodi u potpunosti antialergijski i antibakterijski, s protupožarnim svojstvima kod jastuka i navlaka za madrace.

U našem asortimanu možete pronaći kompletnu ponudu za vaše potrebe room-settinga, kao što su plahte i jastučnice, popluni sa navlakama, zaštitne navlake za madrace, jastuci, ručnici i tepisi.

Ekološka priča koja oduševljava Europu

Očuvanje planeta i ekološka osvještenost naša su misao vodilja. Posteljina Eco Comfort izrađena je od isključivo reciklažnog materijala te se nakon uporabe odlaže u kantu za plastični otpad dok su Bio plahte i ručnici proizvedeni od inovativnih prirodnih vlakana što ih čini potpuno biorazgradivima.

Težnja nam je maksimalno doprinjeti zaštiti okoliša i širiti svijest o benefitima reciklažne odnosno biorazgradive posteljine.

Prilagođene veličine i personalizirani setovi

U našoj ponudi ne nalazite dimenzije vašeg madraca? Ili želite da vam se izrade plahte ili neki drugi poizvod po mjeri? Želite li posebnu boju jastučnice ili runnera? Tu smo da zajednički pronađeno najbolje rješenje za Vaše potrebe.

Po Vašoj želji vršimo i brendiranje posteljine i stolnog programa. Odaberite liniju koja Vam najviše odgovara i javite nam se na info@ecocomfort.hr.

Pronaći ćemo najbolje rješenje za Vas!